Apartmani Maivjo - Zadar

Location pinApartmani Maivjo - ZadarFranje Fanceva 62

PLATI REZERVACIJU

Dobrodošli!

Apartmani Maivjo je self-catering smještaja sa klimom i te zajedničkim dvorištem sa trampolinom, nudi besplatni bežični pristup internetu. Nalazi se 4 km od povijesne jezgre Zadra. Besplatan parking je osiguran.

Svi apartmani sadrže kuhinje s aparatom za kavu i blagovaonicom, dnevnim boravakom, kaučem za sjedenje i TV-om, mašinom za pranje rublja te kupaonicom.

Restorani, barovi i trgovine nalaze se unutar 300 metara od smještaja. Najbliža plaža udaljena je 2,5 km.

U Starom Gradu Zadru gost može posjetiti popularni Pozdrav Suncu i Morske orgulje, kao i crkvu povijesnog St.Donata rimskog foruma. Izleti u nacionalne parkove Kornati, Plitvička jezera i slapove Krke se mogu dogovoriti na recepciji.

Lokalni autobus s čestim linijama diljem grada na udaljenosti samo 30 metara. Autobusni kolodvor je 5 km od apartmana Maivjo a Zračna luka Zadar nalazi se na udaljenosti od 15 km.

Ukoliko imate rezervaciju koju trebate platiti molimo Vas da kliknete na gumb "plaćanje rezervacije" nakon čega će Vas sustav voditi kroz proces plaćanja.

Ukoliko još nemate rezervaciju izaberite jedan od naših apartmana, pošaljite upit o željenom periodu rezervacije i mi ćemo Vam vrlo rado poslati odgovor sa ponudom za rezervaciju u periodu koji tražite.

Plaćanje se obavlja preko sigurnog sustava za plaćanje WSPay.
 

 

PLATI REZERVACIJU

Proizvod (Kom: ) Je dodan u kosaricu.